50 Contoh Status Facebook Bahasa Jawa Lucu Banget Kekinian

Facebook disebut juga fb. Media sosial yang satu ini sangat populer di Indonesia, salah satunya di pulau jawa. Terkadang ketika sedang membuka facebook hal pertama yang terlintas ingin membuat status.

Membuat status facebook susah-susah gampang untuk teman, pasangan, keluarga, teman ibadah, mantan, rekan bisnis/kerja, susah karena terkadang ketika ingin membuat status bingung apakah benar-benar bagus, lucu, dsb.

Gampang karena sekarang ini update status tidak mengenal dengan lucu, bagus, informatif, melainkan kehidupan sehari-hari dan uneg-uneg dengan apa yang sedang dialami.

Namun terkadang ada kalanya bingung untuk menulis darimana, daripada bingung lebih baik lihat di sini. Sebab ada beberapa kumpulan contoh status facebook bahasa jawa yang lucu banget.

Sekali lagi, di sini adalah untuk bahasa jawa, jika yang dicari adalah menggunakan bahasa Indonesia, bisa dilihat di artikel: kumpulan kata-kata status facebook yang lucu kekinian.

Berikut ini Kumpulan kata-kata Status Bahasa Jawa Lucu banget:

  • dosa paling menyedihkan adalah dosambat ora nduwe duit.
  • nek ngomong ojo duwur-duwur mengko lambemu kesampluk pesawat.
  • ora usah golek bojo nang pesbuk, golek tonggo deso malah jelas lan ngerti saben dinone. Tursini, Waginah, Sri samiyem,
  • almunah, Musyaronah dll. Iku Nunggu Lelaki sing tenanan ora mung ngetuprus Golak golek Bojo Nang dumay!.
  • Senen: Seneng Nenen (maksudemotormotoroan).
  • Rasah Ngaku Konco Kenthel yen pas owor aku atimu iseng seneng grundel.
  • Ngaku konco kok gur pengen nunut mulyo, pas konco ciloko malah lungo.
  • Mak crit mak plekenture.
  • 4 Hal sing ora iso dipokso, 1. Cinta, 2. Ukuran baju/celana, 3. Ukuran BH, 4. Ukuran Semvak, nek dipokso efek’e nyesek.
  • omongane wong liyo.. wong liyo nek ngomong.

  • ujan ujan gini enaknya dipeluk dari belakang terus, dibisikin…. omahe trocoh kabeh.
  • 3 hal sing di kuawatir’na generasi jaman saiki, baterai, wifi ,loading.
  • Ono sapi keli ning progo iki ati tulung duogo.
  • omonganmu koyo telo empuk tur seret.
  • sing ngaji we ora dijamin mlebu surgo, la sing ora ngaji? ojo ngimpi le!
  • ojo tresno mergo rupo, rupo iso tuwo. Ojo tresno mergo bondo, bondo iso sudo. Ojo tresno mergo pangkat, pangkat iso dipecat.
  • resno iku mergo ati, ra bakal owah tekane mati.
  • nek pacarmu ora gelem masang fotomu, mungkin wonge isin karo raimu.
  • saking galau ne, krungu lagu “bebek adus kali”, lo aku nangis…
  • umpamane ndasmu tak keplak oleh orak?
  • ora kabeh wong seneng karo apa sing dewek lakoni. Ora papa, sing penting dewek niate apik lan nglakoni sing bener.
  • urip iku koyo kopi yen gak iso nikmati, rasane pait!
  • sing modus dipercoyo sing tulus digawe sengsoro.
  • mbok aku di jak lungo, neng endi ngono lho cah.. ben iso gawe status otewe.
  • masalah wedok’an iku gampang, penting iso nyaur utang.
  • donya mung ngeeterke tekan, pecate nyawa, anaging derma, ngadeng manungsa, tekan lawangge swarga.
  • rejeki ora mung dhuwit konco sing apik yo rejeki.
  • jumatan sek ben ngganteng?? mok pikir mesjid iku salon po piye??
  • gonta ganti profil peng suwidak jaran gak enek seng naksi q blast.
  • apapun perintahmu..! kulo mung… sendiko dawuh…!!!!
  • tulung aja di Ping!! aku wonge kagetan.
  • barkelonan kalah telu. sing main lemes dengkule linu.
  • jenenge urep mesti akeh cobaan yen akeh swarean kui jenege dangdutan.
  • saiki aku lemu tapi mbiyen tau ayu.
  • wong jowo kui joss, bensin dadi bengsin, coklat dadi soklat, sayur dadi jangan, mobil dadi montor, utang dadi lali.
  • Otot kawat balung wesi kerjo sing seangat golek rejeki.
  • Udane awet koyok lambemu nek ngomel gak leren leren.
  • sakeng suwe nge-jomblo oleh sms teko operator langsung di bales “dapat nomor aku dari siapa”
  • kadang niat apik ora mesti di tanggepi, wonglia apik. Sante lan kalem bae.
  • malem minggu-mu gor geser geser menu hape? hahahaha podo karo aku.
  • ngapusi kui hak mu… kewajiban ku gor etok-etok rak ngerti yen mbok apusi.
  • semangat ojo males utange jek akeehh!!
  • aku sengojo ora adhus ben ketok alami.
  • ora usah terlalu ngumbar kemesraan, “neng socmed” nek putus, mengko di guyu wong tok!
  • ngono yo ngono, ning ojo ngono.
  • sabar ku lagi wae bar tak paketke full service dadine masalah opo wae aman.
  • koe.. bar ngemil aspal po..?? koq suaramu atos..!!
  • aku wes tau ganteng tapi mung tekan kelas 3 sd.
  • Di read tok kui iseh biasa wae, daripada langsung di end chat sakdurunge diwoco?
  • aku mbok yo di ambung ben iso gae status merasa di cintai.
  • Adam dan hawa, Romeo dan juliet, Rama dan shita, teruss… Aku karo sopo??
  • Dadi koe ngiri karo aku? yo wis aku ngalah aku tak nganan.
  • dipikir loro dirasake yo malah tambah loro, loro+loro = papat!

Silahkan dipilih satu per satu status untuk caption ataupun gambar di facebook. Masing-masing ada yang standar dan adapun yang lucu banget.

You May Also Like

About the Author: emanon

Hobi mendengarkan musik, menonton film, travelling. Penyuka kata-kata indah dari media apa saja, baik itu film, radio, buku, dsb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *