50 Contoh Status Whatsapp Bahasa Jawa Lucu Bikin Ngakak Kekinian

Whatsapp disebut juga wa. Status whatsapp sendiri disebut juga caption/story wa. Bisa berbentuk video, gambar, maupun tulisan.

Membuat status whatsapp bahasa jawa yang lucu banget untuk teman, pasangan, keluarga, teman ibadah, mantan, rekan bisnis/kerja, musuh terkadang sangat sulit dilakukan apalagi jika dalam keadaan lelah sehabis bekerja/sekolah.

Akibatnya yang tadinya sudah mempersiapkan diri untuk menulis status singkat ataupun panjang untuk seseorang maupun kelompok, jadi tidak ada niat untuk menulisnya kembali.

Hingga pada akhirnya menjadi dihapus karena agak ragu dengan apa yang sedang ditulis, lucu atau tidak. Biasanya hal ini terjadi kebanyakan orang.

Daripada tidak jadi membuat status lebih baik lihat di sini. Ada beberapa kumpulan contoh status whatsapp Bahasa Jawa yang lucu bikin ngakak.

Sebelumnya, jika yang dicari adalah Bahasa Indonesia bisa dilihat: Kumpulan contoh kata-kata lucu untuk status whatsapp.

Berikut ini kumpulan kata-kata status whatsapp bahasa jawa yang lucu banget:

  • Hal saru seng pernah tak lakoni yokui nunggu awakmu mbales chatku nangeng perjuanganku rapernah mok hargai sebab awakmu wes renek ikatan karo aku
  • sandal yo sandal, Pare yo pare, Ninggal yo ninggal tapi ojo pas sayang-sayangesurya yo surya, Malboro Yo malboro, Cinta yo cinta, Tapi ojo mok bagi loro??!
  • Uripmu ruwet koyok OREO. Panganan kari nguntal ae dadak diputer,dijilat,dicelupin barang
  • Ak nyayangi koe nganti setengah modar, tpi koe nyayangi ak mung setengah sadar Rneo mas tak sampluk ndasmu
  • Good malem, kanggo kuwe sek selalu nek ati nanging ratau nemoni. Mblenjani janji suci mergo kae sek koyok Syahrini. Moga cepet Kembali ke pangkuan Ilahi
  • Wong jowo, wong sunda, wong betawi bakale kalah karo sik jenenge wong ketelu
  • Mending di sawang bajingan tapi seh beriman, timbang di sawang apikan tapi kelakuanne koyo kimcil obrallan
  • koen nganggep aku ki kampungan, ora kekinian,ehhh…… Senadjan aku kampungan lan ora kekinian tapi setidak’e aku ora murahan
  • MANGGIS: Mantan Ngenei undangan aku nangis
  • WUNI: Waya.e udan enak Neni

  • Tresnoku sekan kata Save! L koe py mber??
  • Dunia Sosmed keras lurr!! Pacarmu di Tag koncomu langsung nge add!!
  • Koe geti lanangan sing ganteng terus hits? Inget! Nek koe nikah karo dekne teros kowe lan dekne due anak,koe karo anakmu pak di empani opo?kamera SLR? Klambi Distro?Topi Adidas
  • Urip kui kadang guyu kadang yo diguyu Mulo iku dadi wong ojok wagu! Salah omong pisan wae dadikne catu dadi tulong jogoen cucuk mu
  • Kenopo cowo selalu salah di mata cewe? Yo mergo ng dunyo iki onone MAS SALAH udu MBAK SALAH
  • lek awakmu jaluk.e tenanan oke aku siap .. tapi lek awakmu jaluk.e dolanan sorri yo aku moh numbaske
  • Opo bener yen nganggo gincu “Wardah” Cipokane halal??
  • Misale roso kangen kui iso dirupiahne, mungkin aku iso masuk top 10 orang terkaya didunia
  • Resiko dadi wong keren  Mben tuku pulsa mesti dijaluki nomer
  • Diarani cabe-cabean gak popo!!! Cabe larang… Dari pada permen..!! Ncen.. Manis sich… Tapi murah
  • Ndak perlu kaya yang penting baik hatinya … itu adalah omongan cewek yang baru bangun tidur sing nyowone urung ganep.. mohon di maklumi
  • dadi wong iku ora usah macem macem opo onone wae… ono prawan ono rondo yo disikat… yo diembat … ono bojone wong yo dikongkon megat…!!!
  • Urip dipaido, mati ditangisi, waras di larani
  • oleh seneng nanging ojo nganti lali kahanan oleh susah nanging ojo nganti kegogowo kahanan
  • nglakoni opo-opo sing kudu dilakoni ninggalke opo-opo sing kudu ditinggalke
  • nyong anane kaya kiye.. nek deke ora trima ya kana golek liane bae.
  • moconi komen kekel… kaku weteng ku… ha ha ha…
  • azus: aku wing ngacer tapi aku aku rapoppo
  • nek aku ngene… kowe arep ngopo jal…?
  • masalah wedok’an iku gampang, penting iso nyaur utang sek..
  • aku wess ora nakal tapi! nek di ajak isih gelem
  • golek duit iku gampang olehe sing angel
  • asline aku yo kudu nangis tapi wedi ngko umbelku metu
  • sakjane aku iki entok jatah rabi ora sih
  • udane awet koyok lambemu nek ngomel gak leren leren
  • jenenge urep mesti akeh cobaan yen akeh saweran kui jenege dangdutan
  • bermpilah setinggi langit jika kamu jatuh berarti turumu kurang nengah
  • uripmu koyo wit gedhang. due jantung tapi ra due ati.
  • loro sitik – di foto, pas nanges – di foto, pad nok njero motor – di foto, arep mangan – di foto, ngomba obat – di foto. Opoó gak sekalian pas lagi ados di live streaming sisisan!!
  • wong jowo kui joss, bensin dadi bengsin coklat dadi soklat sayur dadi jangan mobil dadi montor utang dadi lali
  • omonganmu koyok manuk gak disempaki mengsla mengsle ngiwo tengen.
  • wong nek diapiki mesti balak mbales ngapiki nek wis diapiki tapi malah nglarani mungkin udu wong
    sedia es batu nggo mbalang ndas mu.
  • anda dipegat? diselingkuhi? dikhianati? sokor! salahe pacaran!
  • sing modus dipercoyo sing tulus digawe sengsoro
  • ojo nesu karo aku, aku lagi kangen karo sliramu
  • nak jodo yo dadi bojo nak gak jodo yo tak kondangan wae ambek nyumbang lagu kandasss
  • kerjo ta’tekuni, duit ta’celengi, dolan ta’kurangi. Insyallah tahun ngarep lambemu ta’keramik.
  • mangan sek ndes, rasah ngenteni dijak mangan pacar… pacarmu wae mangan bareng selingkuhane..!!
  • sorry orangnya lagi fitnes awak’e fit atine ngenes
  • semua akan mumet pada waktunya

Perlu diketahui bahwa kata lain dari status wa ini biasa disebut: snap , info, story, history, kepsen wa, dan stts.

Jadi keika mendengarkan kata-kata nap , info, story, history, kepsen wa, dan stts jangan heran kembali karena itu adalah bentuk akronim (singkatan) biar mudah untuk menuliskannya.

Jika ingin membuat status wa berbentuk gambar maka bisa diambil di bawah ini mengenai gambar wa bahasa jawa lucu.

Gambar wa bahasa jawa lucu:

Gambar wa bergerak bahasa jawa yang ngakak:

Itulah beberapa contoh status wa bahasa jawa lucu yang bisa dijadikan untuk caption gambar, video, dan sebagainya di story wa ataupun di status wa nya sendiri.

Silahkan pilih satu contoh kata yang memang cocok untuk dipakai di saat itu juga.

You May Also Like

About the Author: emanon

Hobi mendengarkan musik, menonton film, travelling. Penyuka kata-kata indah dari media apa saja, baik itu film, radio, buku, dsb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *